ETÄVALMENNUS

 

Etävalmennus on suosittu valmennusmuoto silloin, kun valmennus halutaan toteuttaa suuresta välimatkasta huolimatta tai haluat personal trainerin hyödyt ilman ohjattuja treenejä. 

Etävalmennuksessa toimit itsenäisesti sinulle suunnitelluilla ohjeilla, mutta saat silti käyttöösi minun apuni ja tukeni etänä. 

Vaikka kyseessä on etävalmennus, voin olla apunasi parantamaan suoritustekniikoita, lisäämään treeneihisi nousujohteisuutta ja auttamaan sinua tavoitteissasi! 

Valmennuksen aikana yhteydenpito toteutetaan videopuheluin, puheluin tai viestein. Tarjoan sinulle parhaan mahdollisen tukeni välimatkasta huolimatta ja siksi haluan, että sinulla on mahdollisuus saada valmennuksesta paras mahdollinen teho irti.

Etätoteutuksesta huolimatta valmennuksessa sinun on mahdollisuus kehittyä ja saavuttaa omat tavoitteesi. Valmennus tarjoaa sinulle ison kasan motivaatiota, faktatietoa ravitsemuksesta ja treenaamisesta sekä tuen ja mahdollisuuden oppia uutta.

Hinta määräytyy valmennuksen keston mukaan ja valmennukseen tulee sitoutua vähintään 3 kuukaudeksi, jotta saamme aikaan huomattavia tuloksia.

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

›   Alkukartoitus, jossa asetetaan tavoite, tutustutaan taustoihin sekä tehdään yhdessä suunnitelma valmennusjaksolle
›   Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu ruokavalio sekä ravinto-ohjelma
›   Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu treeniohjelma tavoitettasi tukien kuntosalille, kotiin tai ulos
›   Ohjelmien muokkaus aina tarvittaessa omien tavoitteidesi tueksi
›   Etäyhteys (puhelu, wa, sähköposti, facetime) aina tarvittaessa, jotta valmennus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen
›   Viikottainen raportointi valmennuksen etenemisestä ja sujuvuudesta

VALMENNUKSEN HINTA:

1kk valmennus – 129€
3kk valmennus – 329€
6kk valmennus – 589€

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

"Mielestäni näiden kuukausien aikana ihan kuin salaa oma ajatusmaailma on muuttunut niin että on helppo pitää yllä terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa, mutta ei tarvitse olla ihan pilkuntarkka kaikessa. Kiitos!!!!!! Todellakin olet oikealla alalla!"
Marika