VALMENNUKSET

 

Valmennuksesta saadaan kaikki hyöty irti silloin, kun se toteutetaan lähivalmennuksena. Ohjatut treenit valmentajan kanssa antaa lisämotivaatiota sekä oikeat suoritustekniikat, jolloin tuloksia saadaan aikaan nopeammin.

Kun liikkeet opitaan kädestä pitäen, alusta asti oikein suoritustekniikoin, säästetään kehoa erilaisilta virheasennoilta sekä vääriltä suoritustekniikoilta. 

Lähivalmennus sopii sinulle, jos haluat treenata kuukausittain ohjatusti, haluat oikeisiin suoritustekniikoihin opastusta tai tarvitset enemmän tukea suorittaaksesi treenit laadukkaasti. 

Valmennukset hinnoitellaan sovittujen tapaamisten määrän mukaan ja valmennuksiin tulee sitoutua vähintään 3 kuukauden ajaksi, jotta voimme taata kehityksen.

Ohjattujen treenien hyödyt:

›   Oikeaoppiset liikeradat ja suoritustekniikat 
›   Tehokkaampi treeni, jossa ylität itsesi
›   Helppo tapa monipuolistaa omaa treeniä
›   Motivaation herättäminen ja ylläpito
›   Nopeampi kehitys

Treeniohjelma luodaan treenisovelluksen välityksellä, jolloin ohjelmasi kulkee helposti puhelimessa mukanasi. Sovelluksesta tarkistat helposti mm. liikkeet, sarjamäärät ja oikeat suoritustekniikat.

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

›   Alkukartoitus, jossa asetetaan tavoite, tutustutaan taustoihin sekä tehdään yhdessä suunnitelma valmennusjaksolle
›   Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu ruokavalio sekä ravinto-ohjelma
›   Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu treeniohjelma tavoitettasi tukien kuntosalille, kotiin tai ulos
›   Ohjelmien muokkaus aina tarvittaessa omien tavoitteidesi tueksi
›   Etäyhteys (puhelu, wa, sähköposti, facetime) aina tarvittaessa, jotta valmennus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen
›   Viikottainen raportointi valmennuksen etenemisestä ja sujuvuudesta
›   Sovittu määrä ohjattuja treenejä/tapaamisia joka kuukausi

VALMENNUKSEN HINTA:

1 tapaaminen kuukaudessa – 139€/kk
2 tapaamista kuukaudessa – 189€/kk
4 tapaamista kuukaudessa – 289€/kk

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

"Enpä oikein voi muuta kuin kehua, sain ihan mielettömän hyvää ohjausta ja sun kanssa oli tosi mukava tehdä yhteistyötä. Valmennustapasi oli asiapitoista ja sain paljon uutta tietoa."
Marjo
"Ruokavalioon annoit hyviä vinkkejä ja sitä korjailtiin aina sen mukaan jos paino ei esim tippunut. Eli ei ollut yksi ja ainut ruokavalio-ohje jota olis sitten koko ajan pidetty yllä. Ohjasit myös siihen että ei haittaa vaikka välillä esim herkuttelee."
Miia