RUOKAVALIOVALMENNUS

 

Ruokavaliovalmennus on apunasi silloin, kun ravitsemus aiheuttaa päänvaivaa ja kaipaat tukea terveellisen ruokailun suhteen.

Ruokavaliovalmennus toteutetaan useimmiten etänä videon välityksellä, jolloin valmennus voidaan toteuttaa sijainnista riippumatta. 

Nimensä mukaan ruokavaliovalmennuksessa keskitytään ravitsemukseen ja sen kulmakiviin omassa arjessasi. Pyrimme löytämään ne keinot, joiden avulla muokkaat omasta arkiruokailustasi terveellisemmän ja sitä myötä saavutat tavoitteesi!

Valmennuksen aikana syvennytään myös siihen, mistä omat ruokailutottumukset ja uskomukset ovat syntyneet ja selvitämme yhdessä keinot, kuinka muokkaamme niitä mahdollisimman lempein keinoin.

Ravintovalmennus sopii sinulle, kun haluat keskittyä muuttamaan elämäntapoja ravitsemuksen osalta ilman liikuntaa tai ohjattuja treenejä.

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

›   Alkukartoitus, jossa asetetaan tavoite, tutustutaan taustoihin sekä tehdään yhdessä suunnitelma valmennusjaksolle
›   Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu ruokavalio sekä ravinto-ohjelma
›   Etäyhteys aina tarvittaessa, jotta valmennus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen
›   Viikottainen raportointi valmennuksen etenemisestä ja sujuvuudesta
›   Sovittu määrä virallisia etätapaamisia, joiden aikana keskitytään ravitsemukseesi ja sen kulmakiviin

VALMENNUKSEN HINTA:

1 tapaaminen kuukaudessa – 99€/kk
2 tapaamista kuukaudessa – 149€/kk
4 tapaamista kuukaudessa – 249€/kk

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

"Mielestäni näiden kuukausien aikana ihan kuin salaa oma ajatusmaailma on muuttunut niin että on helppo pitää yllä terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa, mutta ei tarvitse olla ihan pilkuntarkka kaikessa. Kiitos!!!!!! Todellakin olet oikealla alalla!"
Marika